2019 EduFin Summit

2019 EduFin Summit
11-12 - July, 2019 Madrid

Description

Welcome to the Annual Event of The Center for Financial Education and Capability where global experts will gather to discuss about the importance of financial knowledge and capability in people's wellbeing. A two-day event to learn about the last developments and innovations on the field.

Topics

Digital transformation

Financial Health

Financial Capabilities

Who should attend?

Public sector, governments and regulators

Academia, universities, research centers, think-tanks

Multilateral, private and social organizations

Program

08:30 (60)

Registration & Welcome Coffee

Session Documents

09:30 (15min)

Welcome Speech

10:15 (75min)

The challenges of digitalization to achieve financial health

11:30 Coffee Break (30min)
12:00 (75min)

National strategies in digital financial education

13:15 Networking Lunch (105min)
15:00 (75min)

Digital financial capabilities for the new era

16:15 (90min)

Cases of successful application of technology to help people make better financial decisions.

20:00 Advisory Council Private Dinner (120min)
08:30 Registration & Welcome Coffee (60min)
09:30 (45min)

Welcome Speech

10:15 (75min)

Strengthening confidence in financial services through digitalization

11:30 Coffee Break (30min)
12:00 (30min)

Artificial Intelligence and Big Data to improve the financial health of people

12:30 (95min)

Technology as a lever to improve the financial health of people

13:45 (15min)

Closing and concluding remarks

14:00 Networking Lunch (45min)

Contact person

More information about the event, contact:

Foto de perfil de  Diana Repiso García https://www.bbvaedufin.com/wp-content/uploads/2016/12/diana_repiso_fotoredondaok.png
Diana Repiso García

Responsable de Educación Financiera en BBVA

events.center@bbvaedufin.com

I want to assist