2019 EduFin Summit

practice detail cover

Description

Welcome to the Annual Event of The Center for Financial Education and Capability where global experts will gather to discuss about the importance of financial knowledge and capability in people's wellbeing. A two-day event to learn about the last developments and innovations on the field.

Topics

Digital transformation

Financial Health

Financial Capabilities

Program

08:30 (60min)

Registration & Welcome Coffee

09:30 (15min)

Welcome Speech

Keynote speakers: José Manuel González – Páramo

Videos of the session

09:45 (30min)

Digitization and financial health

Keynote speakers: Flore-Anne Messy

Videos of the session

10:15 (45min)

Financial education for everyone: how to avoid noninclusive digitization

Moderator: David Tuesta

Keynote speakers: Fernando Tejada Rolando Arellano Verónica López Sabater

Videos of the session

11:30 Café (30min)
12:00 (75min)

The world map of digital financial education

Moderator: Liliana Pozzo

Keynote speakers: Raymond Frenken Silvia Singer Wang Wei

Videos of the session

13:15 Lunch (105min)
15:00 (75min)

Financial skills for this new age: from the abacus to the chatbot

Moderator: José María López Jiménez

Keynote speakers: Blanca Narváez Vega de Seoane Maria Demertzis Ryan Swift

Videos of the session

16:15 (90min)

Great little stories: screens that create opportunities

Keynote speakers: Ana María Hernández Moratilla Fabián Goldberg Guillermo Jr. Cárdenas Luz Martín Manjón

Videos of the session

20:00 Advisory Council Private dinner (by invitation only) (120min)
08:30 Registration and welcome coffee (60min)
09:30 (45min)

Bienvenida

Keynote speakers: Carlos Torres Vila Pablo Hernández de Cos

Videos of the session

10:15 (75min)

Data, Cookies, Robots: a matter of trust for financial services

Moderator: Antoni Ballabriga

Keynote speakers: Diana Mejía Helen Gibbons José María Roldan

Videos of the session

11:30 Café (30min)
12:00 (30min)

From contactless to artificial intelligence: the path to financial well-being

Keynote speakers: Helena Koning

Videos of the session

12:30 (75min)

Technology as the driver to improve people’s financial health

Moderator: Darren Easton

Keynote speakers: Bart de Langhe Dagmar Van der Plas Hania Farhan

Videos of the session

13:45 (15min)

Conclusions and closing speech

Keynote speakers: José Manuel González – Páramo

Videos of the session

14:00 Lunch (45min)