2021 EduFin Summit

Pensiones
Online

Description

The EduFin Summit is an annual event organized by the Center for Financial Education and Capability. In 2020, the EduFin Summit did not take place due to the COVID-19 outbreak, but we will resume its celebration in 2021 to draw attention towards the new challenges and opportunities arising in the field of financial education after the pandemic.

This year’s Summit will explore the different challenges and opportunities that the COVID has posed on Financial Education and which will be its contribution in creating a more inclusive, resilient and greener society.

Topics

Financial Education

Financial Resilience

Inclusive growth

Who should attend?

Public sector, governments and regulators

Academia, universities, research centers, think-tanks

Multilateral, private and social organizations

Financial Education, a key lever for inclusive growth.

14:45 (15min)

Platform Access

In order to mitigate online disturbances, the line will be open 15 minutes in advance

15:00 (5min)

Welcome and housekeeping announcements

Keynote speakers: Lidia del Pozo

15:05 (10min)

Opening Remarks

Keynote speakers: Carlos Torres Vila

15:15 (60min)

Roundtable

Moderator: Antoni Ballabriga

Keynote speakers: Andrea Liesenfeld Flore-Anne Messy Georgina Baker Margarita Delgado

16:20 (10min)

Questions & Answers

16:30 (5min)

Closing

Acknowledgement and reminder of the next session

14:45 (15min)

Platform Access

In order to mitigate online disturbances, the line will be open 15 minutes in advance

15:00 (5min)

Welcome and housekeeping announcements

Keynote speakers: Lidia del Pozo

15:05 (10min)

Keynote Speech

Keynote speakers: Ángel Sánchez Aristi

15:15 (60min)

Roundtable

Moderator: Andrés Portilla

Keynote speakers: Juan Antonio Ketterer Leora Klapper Ratna Sahay

16:15 (10min)

Questions & Answers

16:25 (5min)

Closing

Acknowledgement and reminder of the next session

14:45 (15min)

Platform Access

In order to mitigate online disturbances, the line will be open 15 minutes in advance

15:00 (5min)

Welcome and housekeeping announcements

Keynote speakers: Lidia del Pozo

15:05 (25min)

Keynotes Speeches

Keynote speakers: Claudio González-Vega José Antonio Herce Magda Bianco

15:30 (45min)

Roundtable

Moderator: Alfonso Arellano

Keynote speakers: Mayada El-Zoghbi Payal Dalal Wim Mijs

16:15 (10min)

Questions & Answers

16:25 (5min)

Closing

Acknowledgement and reminder of the next session

14:45 (15min)

Platform Access

In order to mitigate online disturbances, the line will be open 15 minutes in advance

15:00 (5min)

Welcome and housekeeping announcements

Keynote speakers: Lidia del Pozo

15:05 (30min)

Keynotes Speeches

Keynote speakers: Carmen Pérez Diana Mejía Gautam Bhardwaj

15:35 (45min)

Workshop

Keynote speakers: Noelia Cámara

16:20 (5min)

Wrap-Up

16:25 (5min)

Closing

Acknowledgement and reminder of the next session

14:45 (15min)

Platform Access

In order to mitigate online disturbances, the line will be open 15 minutes in advance.

15:00 (5min)

Welcome and housekeeping announcements

Keynote speakers: Lidia del Pozo

15:05 (55min)

Roundtable

Moderator: Hellen Gibbons

Keynote speakers: Evelyn Stark Nigel Moden

16:00 (10min)

Questions & Answers

16:10 (10min)

Closing

Keynote speakers: Pia Roman Tayag

16:20 (10min)

Concluding Remarks

Keynote speakers: José Manuel González – Páramo

Quiero asistir